ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

نتانیاهو: به تقابل با برنامه هسته‌ای ایران ادامه می‌دهیم

نتانیاهو: به تقابل با برنامه هسته‌ای ایران ادامه می‌دهیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تاکید بر عدم پایبندی تل‌آویو به هرگونه توافق جهانی با تهران، مدعی شد که تل‌آویو به تقابل با برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 25
کد خبر: ۸۹۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم درخواست واشنگتن از تل‌آویو برای عدم اظهار نظرهای منفی درخصوص برنامه هسته‌ای ایران و توافق برجام، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر بر تقابل این رژیم با هسته‌ای شدن ایران تاکید کرد.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌ پست»، نتانیاهو پیش از سفر«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده به فلسطین اشغالی، تهدید کرد که به اقدامات خودسرانه علیه برنامه هسته‌ای ایران ادامه می‌دهند.

 

نتانیاهو شامگاه دوشنبه طی مراسمی برای اعطای جایزه به مأموران سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد)، گفت: «مأموریت اصلی برای هر کدام از شما این است که مانع تجهیز ایران به سلاح اتمی شوید. این بالاترین مأموریت است».

 

بر اساس این گزارش، وی با تقدیر از حمایت‌های آمریکا از امنیت رژیم کودک‌کش صهیونیستی، اظهار داشت: «لازم است که با توافق یا بدون توافق، تصمیمات شجاعانه و مستقلی بگیریم و هر کاری بتوانیم برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی انجام می‌دهیم، زیرا این مسئله وجودی ما است».

 

بلینکن قرار است امروز به‌عنوان بخشی از اولین سفر خود به منطقه غرب آسیا، ابتدا به فلسطین اشغالی برود. گفته می‌شود علاوه بر مسئله جنگ اخیر رژیم صهیونیستی با نوار غزه و تاکید بر حفظ آتش‌بس، موضوع ایران و مذاکرات وین هم در دستور کار دیدار وی با مسئولان تل‌آویو است.

 

این ادعاهای تکراری نتانیاهو در حالی است که پیشتر شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم، مدعی شده بود دولت آمریکا طی چند روز گذشته از تل‌آویو خواسته اظهارنظرهای منفی علیه ایران را متوقف کند زیرا روند مذاکرات در وین را دشوار می‌سازد. (جزئیات بیشتر)

 

امروز (سه‌شنبه) نیز «سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزارت امور خارجه و رئیس هیات مذاکره کننده ایرانی برای شرکت در پنجمین دور مذاکرات برجام ، تهران را به مقصد وین ترک کرد.

 

نشست امروز در حالی برگزار می‌شود که روز گذشته (سوم خرداد ماه) تفاهم اسفند ماه ایران و آژانس در خصوص ادامه ضبط داده‌های دوربین‌های آژانس برای یک ماه دیگر تمدید شد.

 

شرکت کنندگان قرار است در نشست امروز به رایزنی‌ها درباره بازگشت احتمالی آمریکا به برجام و اطمینان از اجرای کامل و موثر این توافق ادامه دهند.

 

دور قبلی (چهارم) این نشست ۲۹ اردیبهشت ماه در وین برگزار شد و طرفین توافق کردند به پایتخت ها بازگشته و هفته بعد ( این هفته) به وین بازگردند و دور جدید رایزنی ها را از سر بگیرند./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار